Translate

7/11/2014

My Summer Choice #2; Letnje boje

Hellou!
Odlučila sam da napravim još jedan post o ovome, međutim, ovoga puta u vezi boja.

Letnje boje treba da budu svetle i vesele iz mnogo razloga. Najpre, skuvaćete se u crnome(nije laž, stvarno, probala sam). Drugo: Hej, ljudi, pa leto je i raspust traje! Zar nisu to dovoljna dva razloga da budete srećni?
Međutim, ostaje jedno pitanje. Koje su to boje koje treba nositi? I kako ih ukombinovati? Lako ćete pronaći odgovor.

Zatvorite oči. Pomislite na leto. Zamislite peščanu plažu. Sunce sija visoko na nebu. Obalu zapljuskuju talasi.. Svesni ste samo njihovog šuma i graktanja galebova. Ostali zvuci poput galame ljudi su vam daleki, kao da ih niste svesni. Miris soli vam ulazi u nos. Pogled vam se gubi u daljini horizonta. Sada obratite pažnju samo na boje koje vidite. Sada otvorite oči i na papir zapišite rezultate.

Nijanse plave, žute, naranđaste, krem, pa čak i bela.



Sve zavisi od vaše mašte. Kakvu ste plažu zamislili. Mogu se tu vrlo lako naći i neko rastinje(znači zelena) ili nečija lopta(recimo svetlo roze) ili dečja kantica za pesak(npr. crvena) itd...

E sada naravno, nećemo iskoristiti sve ove boje. Samo određene.
Evo mog izbora:

Kao što možete da vidite birala sma uglavnom svetle i ne previše napadne boje.
Ima mnogo kombinacija koje od njih možete da napravite i uklopite u outfite... Sve zavisi od vas i vaše mašte. Tako da taj zadatak ovoga puta ostavljam vama. (Da ne bude kao prošli put, ako želite natjecanje u vezi ovoga recite u komentare!)

Pa, da li vam se dopao post?
Koji je vaš letnji izbor boja?
Komentarišite! :*
XoXo,
~Alma

No comments:

Post a Comment