Translate

7/25/2013

Mane Stardolla

Kao i svaka stvar koja postoji, i Stardoll ima svoje prednosti i mane. Po meni stardoll je skoro pa savršen. Ima nekoliko falinki za koje možemo reći da su nevažne. Ali nije tako. 
Meni na stardollu najviše smetaju razlike koje se prave između Superstara, Royaliti i običnih članova. Volela bih samo to promeniti. Više vas cene ako postanete superstar, a obraćaju vam se sa strahopoštovanjem ako si Royaliti. Protiv sam toga. Svi članovi imaju iste šanse. Najvažnije je da budete ljubazni, fini i dragi prema drugim članovima. 
Postoji i još jedna stvar koji mi smeta. Superstar članovi imaju previše privilegija(Ne mislim na kose, oči ili usta, već na to što oni mogu zarađivati; dobijaju proviziju karijere i bazar... Mislim da to nije fer!). Volela bih kada bi se postajalo superstar i royaliti zbog talenta, a ne zbog plaćanja. Šteta je što je to sve osmišljeno da bi se uzeo novac. I sve te ponude mame.. Toliko stardolara, ogroman apartman, bazar, kose, oči, usta, više najboljih prijatelja, više klubova...
Sigurna sam da ste primetili da sam prestala da pišem o ponudama u vezi Superstar članstva. Bila sam toliko ljuta kada sam videla da nam je stardoll osoblje za 250 miliona članova dalo "besplatno superstar članstvo na jedan dan" da sam odlučila da prestanem da pišem o tim ponudama. To članstvo je lažno i jedino što od njega imate je zlatna zvezdica pored vašeg imena koju niko ni ne vidi! Baš su nas lepo počastili za 250 miliona članova! Da nije bilo nas, ne bi bilo ničega od stardolla!
Šta vi mislite o svemu ovome? Da li ste uplatili superstar članstvo, ili ste pak Royaliti? Smetaju li vam ove razlike? Komentarišite!


3 comments:

  1. da....najgore mi je kad u neki chat dođu neke Darkerice koje su ss ili royality i s ogromnim trepavicama i kosama....ja volim izgledati što realističnije :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous13/8/15 10:37

    Da jako je bezveze mislim da je stari stardoll bio bolji tu si bio ss ako ulazis nekoliko dana za redom i ako si aktivn a ne samo da udjes i izadjes...

    ReplyDelete
  3. da u pravu si..mrzim kad dodju na tulum ss li royalti i zafrkavaju non ss to je glupo zato sto su i one na pocetku bile na nuli!!

    ReplyDelete