Translate

8/13/2014

Callie's Pics: 1 Of A Kind - ANALIZA #1

Hellou!
Odlučila sam da dobro analiziramo novu Callie's Pics kolekciju. Neću ići po redu.

Prvu haljinu, Lasercut Black Dress(16 sd) pronašla sam po starim postovima nekih blogova iz 2008. god pod imenom Tijanna Evening Dress. Jedino što sam još uspela da saznam je da je pripadala trgovini RIO. Ipak, predpostavljam da joj je cena slična kao sada.

Versace Inspired Space Dress je nekada pripadala Mortal Kiss trgovini. Nisam sigurna koliko je tačno koštala(uvećavala sam sto puta, ali ne mogu ništa da kažem sa sigurnošću), međutim sigurna sma d aje više od 17 sd, što je trenutna cena. Imate Versace vreziju iz stvarnosti na drugoj sličici.

Stripped Espadrilles pripadale su YSL Tribute-u koji se na stardollu pojavio u Maju 2011. Kao što vidite, koštale su 25 stardolara, a sada vrede 22.  Pored je verzija u stvarnosti.

Burberry Inspired Scarf pripadao je Mortal Kiss trgovini iz 2010. Ne znam koliko je koštao, ali sada je to 14 stardolara. Tu je i Burberry stvarna verzija. :)


Roses dress(26 sd) i Rose Ruffle Top(16 sd) su iz Migliukee trgovini. ;D

Lace Up Leggings su stari HB iz Fallen Angel trgovine. Ovo sam pronašla na starom blogu iz 2012g. Koštale su isto koliko i sada 15 sd.

Coco Top je veoma star. Izašao je takođe 2008, kada se Chanel trgovina prvi put pojavila na stardollu.
Tada je Starplaža izgledala drugačije(kao na prvoj slici). Ne znam koliko je koštao (Na slici piše samo 4,_). Nisam sigurna šta to znači. Sada košta 25 sd.



Faux Fur Coat trenutno košta 20 stardolara u Callie's Picsu. 2012 je bio HotBuys u Original Future trgovini i vredeo 21 sd. Pronašla sam to na jednom starom blogu. Možete ga posetiti prateći ovaj link: http://stardollnews2012.blogspot.com/2012/11/hot-buys-faux-fur-coat-released.html

Christian Dior Couture Coat je iz couture tribute prodavnice koja se pojavila 2010 god. To i stvarna verzija je sve što imam od podataka. Sada košta 52 sd. Ako želite da saznate više kliknite OVDE.

To je sve što imam za danas. Ako pronađem još nešto, obavestiću vas. Nadam se da vam se dopao post i izvinite što je trajalo ovako dugo. Ipak, nije bilo tako lako :).
Kommajte! :)
XOXO
~Alma


No comments:

Post a Comment