Translate

8/07/2014

#2 Talking time with Micika- Stardesign

Hellou dollies!! Evo mog 2. posta u ovoj rubrici. Dakle, danas pišem o prednostima i manama o Stardesign-u. Paaaa krenimo. Kao što znate, u Stardesign-u možete dizajnirati odeću, nameštaj, nakit i kosu. A evo i prednosti i mana.

                                            Prednosti:

~Ne znam da li se sećate, ali u prošlom postu sam napisala kako na Stardoll-u možete okušati vašu kreativnost, e pa Stardesign jednim delom služi za to
~Postoji i takmičenje za najbolji dizajn, i ako pobedite dobijete trofej (i 25 starpoena, ako vam je 1. put ta pobeda)
~Najbolje je to što možete sa lažnjaka (možda napišem te trikove preko lažnih profila,, ali ako znate te trikove, shvatićete na šta mislim) slati dizajne (ali samo iz stardesign odeće i nameštaja)
(Ne znam još prednosti, ali ako ih se setite, napišite u komentare)

                                               Mane:
~U stardesign odeća i nameštaj skoro pa ni nema stvari za starkovanice ( u stardesign odeći ima samo neki kombinezon, a u nameštaju neko jaje)
~U zadnje vreme pobeđuju neki bezveze dizajni
(Ne znam još mana, pa ako ih se setite, napišite u komentare)

Eto to je to što se ovog posta tiče. Znam da je post kratak, ali stvarno ne znam o čemu još da pišem. I kako vam se čini ovaj kratak post?? Komentarišite :)

                                   
                                                

2 comments:

  1. Nije mi samo jasno, šta mi je sa fontom, namestim na Georgia, ali opet mi vrati na ovaj normalni, vlasnice, nemoj se ljutiti, ali stvarno ne znam o čemu je problem :O

    ReplyDelete