Translate

5/31/2014

Rocking... Sunglasses!

Da, prva nova rubrika će biti "Rocking..." a to će pokazivati neku određenu modnu stvarčicu koja se i ne koristi previše u pravom svetlu. U prvom postu ce to biti naočare za sunce.
Ustvari nije bitno koje. Samo da su naočare. lol
One se na stardollu, nažalost ne koriste puno jer ima mnogo dollica koje praktikuju velike trepavice, te im naočare nece pokriti oči, što je cela poenta njih. A ni dollice koje se toliko muče oko šminke ih neće nositi. Ali ja lično čak i ako mi treba 10 minuta da nanesem šminku, stavit cu naočare ako budem smatrala za shodno.
E pa to bi bilo to sada pogledajte kako se naočare mogu nositi bez problema :D
Naočare korištene: Killah, Circle Glasses-7sd.
Definitvno najlakše naočare za stilizirati na cijelom Stardollu. Half-rock outfit je dovoljan da ih pokaže u pravo svetlu. Za njihov stajling ne treba previše jarkih boja. Dovoljne su crna, neka nijansa bež ili braon i jedan komad (malo slabije vidjiv) koji odudara od ostalih nekom malo jačom bojom.
Druge stvari korištene za ovaj outfit su:
Marfik Jacket: Killah-18sd
Cute Bird Top: It Girls-9sd
Zipper Pocket Jeans: Callie's Picks-18sd
Studded Layer Boots: Velvet Orchid-5sd
Idemo na drugi outfit!
Naočare korištene: Elizabeth Sunnies, Spectacular-12sd
Mnooooooooogo ozbiljniji od prvog. Jedino pravilo koje važi za oba jeste onaj neki "pop of colour" (u slobodnom prevodu, istaknuta boja). U ovom slučaju, to su same naočare, koje su jednim dijelom zelene. Inače, sami outfit je vrlo večernji i modno vješto
Druge stvari u ovom outfitu su:
Marabou Peplum Top: PPQ-20SD
Royalty Spring Ceremony Skirt-Royalty-18SD
Miss Tiptoe Shoees-Miss Sixty-14SD
I idemo na treći, ujedno i poslednji outfit.
Naočare korištene: Golden Men Glasses-Spectacular-85sc
Pravi miks prvog i drugog outfita. Haljina i cipele daju tu eleganciju dok jakna i tašna daju utisak nekog potpuno "street" outfita. Uz to moram dodati da je ova haljina jako teška za stilizirati sa jaknama, buduci da ovaj "ruffle" ide od samog početka te se desi da strči iz jakne. Tašna je jako interesantna budući da je providna, i vrlo nosiva sa svim i svačim, te je vidim u još 100 kombinacija osim u ovoj.
Pa, nadam se da vam se svidio post ;D
Uživajte. 




No comments:

Post a Comment