Translate

7/27/2013

Outfiti

Evo sam napravila neke outfite, pa mi recite šta mislite:

                      1.                                                 2.                                               3.
                     4.  
                                
Prvi outfit se sastoji od haljine iz RIO trgovine koja košta 7 stardolara, cipela Fallen Angel 20 starkovanica, besplatne torbice od akademije i ogrlice RIO 50 starkovanica. Ako hoćete možete dodati i neku belu jakninu, da bi upotpunili outfit. A sveukupna cena je 7 stardolara i 70 starkovanica, po meni i ne toliko skupo, ali zavisi od vas. Ovaj outfit je za neku žurku u noćnom klubu ili šetnju kroz grad.

Drugi outfit se sastoji od VOILE haljine u vrednosti od 10 stardolara, cipela Wild Candy 72 starkovanice i 4 seasonal minđuša 34 starkovanica(ne sećam se kako sam to nabavila :/, ali one su tu da samo upotpune outfit, tako da nema veze. Možete staviti neke druge minđuše. Na slici se jedva primećuju) i RIO zlatnih narukvica 10 starkovanica. Ukupna cena je 10 stardolara i 116 starkovanica, ako sam dobro izračunala(matematika mi baš ne ide od ruke, ali se svim silama trudim i nadam petici). Malo je skuplji, ali dobro. Ovo bih obukla za crveni tepih (xD) ako ikad budem imala prilike da se tamo nađem.

Treći outfit se sastoji od Basics grudnjaka 19 starkovanica, slušalica od 45 starkovanica, besplatne Evil Panda cipele, farmerke Fallen Angel 6 stardolara i majicu(potražite je ali mislim da je više nema u starplaži. Pokušajte na tuđim bazarima.) isto Fallen Angel 5 stardolara. Ovaj outfit je dosta skup, 11 stradolara i 64 starkovanica. Mislim da je dobar za neki ROCK koncert, ako ste publika.  A ako ste izvođač onda mu samo dodajte gitaru(možete je kupiti za starkovanice u Starplaži ili je dizajnirati u Star Desing Dekoru za 10 stardolara.) ! xD!

Četvrti i poslednji outfit se sastoji od VOILE majice 81 starkovanica(mislim da je nema u starplaži više, pa probajte na bazaru),  Basics grudnjak 19 starkovanica, RIO crni šorts od 50 starkovanica i besplatne cipele. Ukupno iznosi  150 starkovanica. Ovaj je najjeftiniji, ali i lep. Može se koristiti za laganu šetnju po plaži, ili gradu(tada jednostavno samo dodajte neki elegantan nakit i šorts ako hoćete, mada ne morate, zamenite suknjom.) ili za posetu prijatelju...

Eto, to je to. Nadam se da vam se dopalo. Komentarišite, recite šta vam se najviše sviđa, a šta je lošije! :D



No comments:

Post a Comment